Се прикажуваат сите 2 резултати

Блуза со капа

600 ден
Блуза со капа - 100% Полиестер - Мокра ликра                S - M - L - XL - XXL = 600 денари Оваа специјално дизајнирана ткаенина дава уникатен тип на мекост што сè уште може да ја исцеди потта како шампион. Лесен е, дише и е погоден за работа. Супер-меката и растеглива ткаенина е удобна и расттеглива во сите четири насоки Материјалот го спречува потењето и суши навистина брзо

Горна Женска Тренерка

600 ден
Горна Женска Тренерка - 100% Полиестер - Мокра ликра                    M - L - XL - XXL = 600 денари Оваа специјално дизајнирана ткаенина дава уникатен тип на мекост што сè уште може да ја исцеди потта како шампион. Лесен е, дише и е погоден за работа. Супер-меката и растеглива ткаенина е удобна и расттеглива во сите четири насоки Материјалот го спречува потењето и суши навистина брзо