За нас

Адресата на нашиот веб-сајт е: https://www.bundal.com.mk.

Коментари

Кога посетителите оставаат коментари на овој сајт, Ние ги собираме податоците прикажани во формуларот за коментари, како и IP адресата на посетителот и низа на кориснички агенти на прелистувачот за да ни помогнат во откривањето на спам.

Анонимизиран збор создаден за вашата адреса за е-пошта (исто така, наречен хеш) може да биде испратен до Gravatar за да провериме дали го користете тој сервис. Полисата за приватност на Gravatar е достапна тука: https://automattic.com/privacy/. По одобрувањето на вашиот коментар, вашата профилна слика од Gravatar ќе биде видлива за јавноста во контекст на вашиот коментар.

Мултимедија

Доколку прикаќувате слики на веб-сајтот, препорачливо е избегнување на прикачување на слики кои содржат информации за локацијата (EXIF GPS). Посетителите на веб-сајтот може да ја преземат сликата и да ги извадат тие податоци од сликите на вашиот веб-сајт.

Колачиња

Доколку оставите коментар на нашиот сајт, Вие можете да одлучете да го зачувате вашето име, адреса за е-пошта и веб-сајт во колаче. Ова се користи за ваша погодност да не треба повторно да ги пополнувате вашите податоци кога ќе сакате да објавите друг коментар. Овие колачиња траат една година.

Доколку ја посетете нашата страница за најавување, Ние ќе поставиме привремено колаче за да утврдиме дали вашиот прелистувач прифаќа колачиња. Тоа колаче не содржи лични инфформации и же биде отфрлено кога ќе го затворете вашиот прелистувач.

Кога се најавувате, Ние поставуваме неколку колачиња за да ги зачуваме вашите информации за најава и избор на екран(страница). Колачињата за најавување траат 2 дена, а колачињата за опции за екран траат 1 година. Доколку ја изберете опцијата „Запомни ме”, вашето најавување ќе трае две недели. Доколку се одјавите од вашата сметка, колачињата се најава се отстрануваат.

Доколку уредувате или објавите статија, дополнително колаче ќе биде зачувано во вашиот прелистувач. Тоа колаче не вклучува лични податоци и едноставно го означува ID-то на написот кој го имате уредувате. Колачеето истекува после 1 ден.

Вградена содржина од други веб-сајтови

Објавите на оваа страница може да вклучуваат вградени содржини (пример: видеа, слики, други објави, итн.). Вградената содржина од други веб-страници се однесува на ист начин како да сте го посетиле тој друг веб-сајт.

Овие веб-страници може да собираат податоци за вас, користат колачиња, вградуваат следење од трети страни и да ја следат вашата интеракција со вградената содржина, вклучително и интеракцијата со вградената содржина доколку имате сметка и се најавени на тој веб-сајт.

Со кого ги споделуваме вашите податоци

Ако побарате ресетирање на лозинка, вашата IP адреса ќе биде вклучена во е -поштата за ресетирање.

Колку долго ги чуваме вашите податоци

Доколку оставите коментар, коментарот и неговите мета податоци се чуваат на неодредено време. Ова се користи за да можеме автоматски да ги препознаеме и одобриме вашите понатамошни коментари, наместо да ги чуваме за модерирање.

За корисниците кои се регистрираат на нашиот веб-сајт (доколку има такви), ние ги чуваме и личните податоци кои ги внесуваат во својот кориснички профил. Сите корисници може да ги видат, уредат или избришат своите лични податоци во било кое време (освен што не можат да го променат своето корисничко име). Администраторите на веб-сајт, исто така, може да ги видат и променат тие информации.

Какви права имате врз вашите податоци

Доколку имате корисничка сметка на овој сајт или сте оставиле коментар, можете да побарате датотека со личните податоци кои ги поседуваме за вас, вклучувајќи ги сите податоци кои ни ги имате доставено. Исто така, можете да побарате бришење на вашите лични податоци. Ова не вклучува податоци кои сме должни да ги зачуваме за административни, правни или безбедносни причини.

Каде ги испраќаме вашите податоци

Коментарите на посетителите може да бидат прегледани преку сервисот за автоматска спам проверка.

Оваа Политика за приватност ќе објасни како Бундал собира, користи, одржува и открива информации собрани од корисници (т.е. ВИЕ или кој било друг што влегува на оваа страница) на https://www.bundal.com.mk Оваа политика за приватност се однесува на страницата и сите производи и услуги што ги нуди Бундал.

ИНФОРМАЦИИ ЗА ЛИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА ( КАКО ГИ ДОБИВАМЕ ВАШИТЕ ИНФОРМАЦИИ)
Можеме да собереме информации за лична идентификација од вас на различни начини, вклучително, но не ограничувајќи се на тоа, кога ја посетувате нашата страница, се регистрирате на страницата, поставувате нарачка, пополнувате формулар и во врска со други активности, услуги, карактеристики или ресурси што ги ставаме на располагање на нашата страница. Можеби ќе биде побарано, соодветно, име, адреса за е-пошта, адреса за пошта, телефонски број, информации за кредитна картичка. Но, можете да ја посетите нашата страница анонимно. Ние ќе собереме информации за лична идентификација од вас само доколку доброволно ни ги доставите таквите информации. Секогаш можете да одбиете да обезбедите лични информации за идентификација, но нерегистрирањето може да ве спречи да влезете во одредени делови на страницата.

Нашата страница може да користи „колачиња“ за да го подобри вашето искуство. Вашиот веб прелистувач поставува колачиња на вашиот хард диск за да ви држи датотека со насмевки и да ни кажете на што сакате на нашата страница. Можете да изберете да го поставите вашиот веб прелистувач да одбива колачиња или да ве предупредува кога се испраќаат колачињата. Ако го направите тоа, некои делови од страницата може да не работат за вас.

КАКО ГИ КОРИСТИМЕ СОБРАНИТЕ ИНФОРМАЦИИ ( ШТО правиме со нив)
Можеби ги собираме и користиме вашите лични информации од различни причини:

За да ги подобриме услугите за клиенти, информациите што ги давате ни помагаат да го направиме Бунадал подобар за вас, како да одговориме на барања за услуги на клиенти и да ви помогнеме во кој било проблем со Бунадал.

За да го персонализираме вашето искуство информациите што ги собираме од сите што ја посетуваат оваа страница ни помага да најдеме начини да ја направиме подобра, без разлика дали повеќе сакате корисникот или го добивате производот што вие („вие“ колективно) го сакате

За да ја подобриме нашата страница Може да користиме повратни информации што ги давате за да ги подобриме нашите производи и услуги.

За обработка на плаќања Можеме да ги искористиме овие информации за да нарачуваме ваши нарачки и по нарачки што ни ги кажавте дека сакате. Ние нема да ги споделиме овие информации со која било трета страна.

Да се ​​спроведе промоција, натпревар, анкета или друга карактеристика на страницата Да ви испратиме работи за кои мислиме дека можеби ви се допаѓаат или уживате

За да испраќаме периодични е-пошта Можеме да ја користиме е-адресата за да ви испратиме информации и ажурирања во врска со вашата нарачка. Информациите што ги добиваме може да се користат и за да одговориме на нивните прашања, прашања и / или други барања. Ако одлучите да се вклучите во нашата поштенска листа, ќе добиете е-пошта што може да вклучуваат новини на компанијата, ажурирања, поврзани производи или услуги за информации, итн. Ако во кое било време сакате да се отпишете од примање идни е-пораки, можете да контактирате со нас преку нашата страница.

КАКО ГИ ШТИТИМЕ ВАШИТЕ ИНФОРМАЦИИ
Ние се осигураме дека сите ваши информации, како вашето корисничко име, лозинка, информации за трансакција и податоци се заштитени од какви било обиди за нивно менување, пристап или уништување.

Чувствителна и приватна размена на податоци помеѓу веб-страницата и вас се случува преку SSL, безбеден комуникациски канал и е криптиран и заштитен со дигитални потписи.

СПОДЕЛУВАМЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ИНФОРМАЦИИ (Кој споделуваме што собираме)
Ние не ги продаваме, тргуваме или изнајмуваме вашите лични податоци за идентификација на никој друг. Можеме да споделуваме генерички збирни демографски информации кои не се поврзани со какви било информации за лична идентификација во врска со посетителите и корисниците со нашите деловни партнери, доверливи филијали и рекламни за целите наведени погоре.

ВЕБ-страници на третата партија
Може да најдете рекламирање или друга содржина на нашата веб-страница што се поврзува со веб-страниците и услугите на нашите партнери, добавувачи, рекламни, спонзори, лиценцари и други трети страни. Ние не ја контролираме содржината или врските што се појавуваат на овие страници и не сме одговорни за практиките што ги користат веб-страниците поврзани со или од нашата страница. Исто така, овие страници или услуги, вклучително и нивната содржина и врски, може да се менуваат постојано. Овие страници и услуги може да имаат свои политики за приватност и полиси за услуги на клиенти. Прелистување и интеракција на која било друга веб-страница, вклучително и веб-страници кои имаат врска до нашата веб-страница, подлежат на сопствените услови и правила на таа веб-страница.

ПРОМЕНИ ВО ОВАА ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ
Бундал има дискреционо право да ја ажурира оваа политика за приватност во секое време. Кога ќе го сториме тоа, ќе објавиме известување на главната страница на нашата страница, ќе го ревидираме ажурираниот датум на дното на оваа страница и ќе ви испратиме е-пошта. Ве советуваме често да ја проверувате оваа страница за какви било промени, за да бидете информирани за тоа како помагаме да ги заштитиме личните информации што ги собираме. Признавате и се согласувате дека е ваша одговорност периодично да ја прегледувате оваа политика за приватност и да станете свесни за измените.

Вашето прифаќање на овие услови

Користејќи ја оваа страница, вие се согласувате со оваа политика. Ако не се согласувате со оваа политика, едноставно не користете ја нашата страница. Ако продолжите да ја користите нашата страница, исто така се согласувате да прифатите какви било промени во нашата политика.

Контактирање со нас
Ако имате какви било прашања во врска со оваа Политика за приватност, практиките на оваа страница или вашите зделки со оваа страница, контактирајте не на: 075 -237 013 или info@bundal.com.mk