1. ЈА ПОТВРДУВАМЕ НАРАЧКАТА

Откако ќе ни ја испратите нарачката, нашите вработени ја подготвуваат, паковаат и адресираат за прием во Карго Експрес. Во моментот на испраќање добивате порака од нашиот службен телефон дека следниот ден нарачката можете да ја подигните од Карго Експрес базата во вашиот град.

Нарачките со износ помал од 2.490 мкд ги сносат трошоците за испорака.

Нарачките со износ поголем од 2.490 мкд пристигнуваат до Карго Експрес базата со трошоци платен од нас.

Достава до врата е возможна само на барање на клиентот и услугата се наплаќа согласно актуелниот ценовник на Карго Експрес.

2. ПОДГОТВУВАМЕ ДОКУМЕНТАЦИЈА

Во зависност од начинот на наплата, се подготвува соодветната документација, Фискална сметка или Фактура

3. ЈА ИСПРАЌАМЕ НАРАЧКАТА

Испратените нарачки пристигнуваат следниот ден или во рок од 24 до 48 часа до Карго Експрес базата во вашиот град и од таму треба да се подигнат !!!

4. ГРАТИС ДОСТАВА

Гратис достава за нарачки над 2.490 денари.
Бесплатната достава ги вклучува и производите со веќе намалена цена !
Бесплатната достава е до Карго Експрес базата во вашиот град !

Достава до адреса на клиентот се наплаќа согласно актуелниот ценовник на Карго Експрес