Дома » СПОРТСКА ОБЛЕКА И ОПРЕМА » ЖЕНИ СПОРСКА ОБЛЕКА

Се прикажуваат сите 7 резултати

Блуза со капа

600 ден
Блуза со капа - 100% Полиестер - Мокра ликра                S - M - L - XL - XXL = 600 денари Оваа специјално дизајнирана ткаенина дава уникатен тип на мекост што сè уште може да ја исцеди потта како шампион. Лесен е, дише и е погоден за работа. Супер-меката и растеглива ткаенина е удобна и расттеглива во сите четири насоки Материјалот го спречува потењето и суши навистина брзо

Горна Женска Тренерка

600 ден
Горна Женска Тренерка - 100% Полиестер - Мокра ликра                    M - L - XL - XXL = 600 денари Оваа специјално дизајнирана ткаенина дава уникатен тип на мекост што сè уште може да ја исцеди потта како шампион. Лесен е, дише и е погоден за работа. Супер-меката и растеглива ткаенина е удобна и расттеглива во сите четири насоки Материјалот го спречува потењето и суши навистина брзо

Долни Тренерки Унисекс

600 ден
Долни тренерки унисекс - 100% Полиестер - Мокра ликра                      S - M - L - XL - XXL = 600 денари Оваа специјално дизајнирана ткаенина дава  уникатен тип на мекост што сè уште може да ја исцеди потта како шампион. Лесен е, дише и е погоден за работа. Супер-меката и растеглива ткаенина е удобна и расттеглива во сите четири насоки Материјалот го спречува потењето и суши навистина брзо.

Долни Тренерки Унисекс (рендер)

700 ден
Долни тренерки унисекс 67% Памук - 25% Полиестер - 8% Еластин                      S - M - L - XL - XXL = 600 денари Оваа специјално дизајнирана ткаенина дава  уникатен тип на мекост што сè уште може да ја исцеди потта како шампион. Лесен е, дише и е погоден за работа. Супер-меката и растеглива ткаенина е удобна и расттеглива во сите четири насоки Материјалот го спречува потењето и суши навистина брзо.

Кратки Пантолони – Шорц

400 ден500 ден
Кратки пантолони Шорц - 100% Полиестер - Мокра ликра M- L - XL - 2XL = 400 денари 3XL - 4XL - 5 XL = 500 денари Оваа специјално дизајнирана ткаенина дава уникатен тип на мекост што сè уште може да ја исцеди потта како шампион. Лесен е, дише и е погоден за работа. Супер-меката и растеглива ткаенина е удобна и расттеглива во сите четири насоки Материјалот го спречува потењето и суши навистина брзо.

Хеланки

600 ден
Хеланки - 100% полиестер - мокра ликра XS - S - M - L - XL Оваа специјално дизајнирана ткаенина дава уникатен тип на мекост што сè уште може да ја исцеди потта како шампион. Лесен е, дише и е погоден за работа. Супер-меката и растеглива ткаенина е удобна и расттеглива во сите четири насоки Материјалот го спречува потењето и суши навистина брзо.

Хеланки три / четврти

500 ден
Хеланки три / четврти - - 100% Полиестер - Мокра ликра XS - S - M - L - XL Оваа специјално дизајнирана ткаенина дава уникатен тип на мекост што сè уште може да ја исцеди потта како шампион. Лесен е, дише и е погоден за работа. Супер-меката и растеглива ткаенина е удобна и расттеглива во сите четири насоки Материјалот го спречува потењето и суши навистина брзо